Tegueste várja a túrázókat

Tegueste Tenerife

Tegueste idilli falva Észak-Tenerife-n egész év folyamán vezetett túrákkal várja a látogatókat, hogy megismerjék a gyönyörű zöld vidéket és város történelmi központját.
A szőlőültetvényekkel teli dűlők között az Anaga hegység lábánál fekvő Tegueste-t a legtökéletesebb pillanat ősszel meglátogatni. Ebben az évszakban lehet megismerkedni legjobban ezen terület kincseivel, a csodálatos természeti tájjal, a borászati hagyományokkal és a múlt érdekes történeteivel.

Csütörtökönként 11 órától a történelmi belváros járható be, szombatonként 11-13 között és csütörtökön 10-18 között a Casa los Zamorano látogatói központjával lehet megismerkedni.
Tegueste babererdo Tenerife

Számos tematikus túra is szerepel az egyre népszerűbb kínálatban, szeptember 26-án lehet részt venni egy holdfényes drámai utazásban Tegueste múltjába, október 24-én lehet csatlakozni a “Tegueste természeti kincsei” sétához, vagy október 31-én a “Noche de Ánimas” kisérteties Halloween túrájához.

Tenerife-Tegueste
A november 14-i séta témája a bortörténelem a régióban és Tegueste-ben, és a helyi eredetvédett borok bemutatása. November 21-én csatlakozhat a Vulkánok sétájához, a december 12-i séta témája pedig “Előre a víz és a bor útján”.

Tegueste tura Tenerife
Tegueste gyönyörű tájai és a titkai felfedezésre várnak, úgyhogy elő a túracipőkkel!