Sport

Tenerife csodás éghajlatának következtében egész évben jó idő van, a levegő legmagasabb nappali hőmérséklete az év 365 napján 23 és 32 fok között mozog, így mind a különböző sportok szerelmesei, mind a profi élsportolók különös érdeklődést mutatnak a Kanári-szigetek legnagyobbika iránt.

A golf egyre inkább teret hódít magának egész Európában, de olyan helyet, ahol egész évben biztosított a játékhoz szükséges időjárási feltétel, nagyon keveset találni. Tenerife nagy szakértelemmel gondozott golf pályáinak festői környezetet biztosít Spanyolország legmagasabb hegye, a Teide, valamint a szigetet körülölelő Atlanti-óceán.

Akár egyénileg, családdal, kisebb baráti társasággal, esetleg egy egész csapattal tervezik is a golf-túrájukat. Képviseletünk garantált szakértelemmel választja ki Önöknek a megfelelő szálláshelyet, az adott szállodához legközelebbi golf pályát, majd ezeket az egyeztetések alapján le is foglaljuk az Önök számára. Természetesen a fennmaradó szabadidejükben programjaink, kirándulásaink szinte végtelennek tűnő palettájáról válogathatnak, hogy minél jobban megismerjék Tenerifét.

Edzőtáborok szervezéséhez az egyik legalkalmasabb földrajzi hely a Kanári-szigetek, hiszen a körülmények abszolút európaiak, az éghajlat viszont egész évben megfelelő, folyamatosan tökéletes hátteret biztosít a sportolók maradéktalan felkészüléséhez, felkészítéséhez! Amikor otthon hó és jég van, itt akkor is ragyogó napsütésben készülhetnek a legjobb teljesítmény elérésére a különböző sportegyesületek versenyzői.

A Tenerifén megtalálható tengerszint feletti magasságkülönbség, mely kis területen belül nagyot változik, különösen kedvez a megfelelő forma kialakításának, hogy a sportolók még jobb teljesítményekre legyenek képesek.

Több helyi sportcentrummal van kapcsolatunk, akik a fizikai hátteret biztosítják. Mind edzőtermek, mind medencék (fedett és kültéri), valamint a teljes kiegészítő szolgáltatások rendelkezésre állnak.

Szálláshelyet a megfelelő étkezésekkel, programokat pedig profilunkból adódóan széles skálában tudunk ajánlani, majd megegyezés alapján a teljes táborozást az ideérkezéstől a hazautazásig megszervezzük, természetesen figyelembe véve az egyéni kéréseket, illetve a csoport kívánságait.