Gyermekfelügyelet

Sokan vagyunk szülők, akik a gyermekeinkkel tervezett családi nyaraláson is szívesen lopnánk egy pár gyermekmentes órát magunknak. A legtöbb szállodában az animáció sokat segít kisdedjeink szórakoztatásában, a nagyobbakat már akár ott is hagyhatjuk egy rövid időre, de szó szerinti gyermekfelügyeletet nem vállalnak. Nem is beszélve a nyelvi nehézségekről, valamint a legfontosabb szempontról, hogy nagyon nem mindegy, kire bízzuk kicsinyeinket.

Ebben is szeretnénk segítségükre lenni, s képviseletünk megbízható gyermekfelügyelőket küld Önökhöz, akik egy előre egyeztetett óradíj ellenében szórakoztatják féltve őrzött kincseiket, amíg Önök kettesben, vagy barátaikkal tölthetnek el egy pár órát, belekóstolván Tenerife éjszakai életébe.

Ha tudja előre, hogy mikor szeretnének párjával kettesben programot szervezni, akkor az oldal alján lévő adatlapot töltse ki, és mi már előre egyeztetjük az időpontot a magyarul, vagy az Önök által megjelölt nyelven beszélő gyermekfelügyelő kollegánkkal, aki a szálláshelyükön felkeresi Önöket.

Ha az itt tartózkodásuk alatt érzik azt, hogy szeretnének egy kicsit kettesben romantikázni, akkor se késő, hívjanak bennünket, hogy a részleteket megbeszéljük!

Gyermekszerető, gyakorlott kollegáink a nap 24 órájában bármikor örömmel állnak kicsinyeik szolgálatára. A szálláshelyen, vagy azon kívül vigyáznak a gyermekeikre a legkisebb, akár pár hónapos korosztálytól a kiskamaszkorig bezárólag. Ha kirándulásokon, szervezett programjaink, vásárlások alkalmával szeretnék, akkor munkatársaink ezen alkalmakkor is szívesen csatlakoznak Önökhöz, hogy vigyázzanak gyermekeikre.

Szolgáltatásunk ára az Önök igényeitől, a gyermekekkel töltött időtartamtól függ.

[contact-form-7 id=”657″ title=”gyermekfelugyelet”]