STARMUS III “A horizonton túl – tisztelgés Stephen Hawking előtt”

A neves elméleti fizikus visszatér a Kanári szigetekre, ezúttal Tenerifén 2016. június 27 és július 3 között egyebek mellett 12 Nobel-díjassal és az űrkutatás elismert főszereplőivel közösen fog fellépni, hogy – Hawkins szavait idézve – „egyesítse a legjobb tudósokat, művészeket és zenészeket egyazon tető, a Kanári-szigetek csillagos ege alatt, melynek végtelen hatalma ösztönzőleg hat bármelyik emberi teremtményre”.

Stephen Hawking Tenerife Starmus

Stephen Hawking, Starmus igazgató Garik Israelian (balra), és a Kanári-szigetek képviselői bejelentik a harmadik Starmus Fesztivált. Tervezett időpont 2016. nyara // Fotó: Max Alexander/Starmus

Az immár harmadik alkalommal megrendezett fesztivál mottója: „A horizonton túl – tisztelgés Stephen Hawking előtt”. A konferenciák sorozatából álló rendezvényen, korunk legnevesebb tudósai és művészei osztják meg felfedezéseiket, elképzeléseiket és gondolataikat olyan kérdésekről, melyek az emberiséget foglalkoztatják mióta világ a világ.
A jelentkezési határidő 2016. március 30., a részletes információk a www.starmus.com oldalon találhatóak, az utazás megszervezését pedig nyugodtan bízza a ViaSale Travel utazási irodára.