Hard Rock Hotel Tenerife

hard rock hotel tenerife

A nagysikerű első európai Hard Rock Hotel Ibiza nyitása után, folytatva a sikert 2016 őszén megnyílik a Hard Rock Hotel Tenerife is. Az új óceán melletti hotel alapját a spanyol Fiesta Hotel csoport komplexuma adja. A Playa Paraison található épületet teljesen felújítjákk a déli napos parton, Costa Adeje közelében.

A terv, hogy az 5 csillagos hotel családbarát legyen, de ugyanakkor kizárólag felnőtteknek szóló programokat, szolgáltatásokat is nyújtson. A jól ismert Rock kultusz és környezet ugyanúgy fellelhető lesz, mint bármelyik más Hard Rock Hotelben és Kaszinóban.

A komplexum két toronyból áll, Oasis és Nirvana néven, amelyekben összesen 624 szoba lesz, amiből 266 lakosztály.

A 14, 15 és 16. emelet a Nirvana toronyban a Rock sztárok szintje, ahol exkluzív szerviz, VIP check-in és privát lift található. A vendégek kivételes ellátásban részesülnek, privát lounge és panoráma a 16. emeletről az Atlanti óceánra.

A Rock Sztár lakosztály 154 négyzetméteres extravagáns stílusához hozzátartozik az üvegfalú terasz és egy stílusos 50 négyzetméteres nappali és hálószoba is.

hard rock hotel tenerife

Hard Rock Hotel Tenerife vendégei különböző kikapcsolódási lehetőségek közül választhatnak, 3 medence és egy természetes sósvizű lagúna áll rendelkezésre, továbbá egy koncerteknek kialakított aréna, egy óriási főszínpaddal. Ide terveznek különböző fellépéseket DJ-k, zenekarok koncertjeit, lehet szó rock vagy akusztikus bandáról, akár 5000 ember tombolhat egyszerre. Lesz továbbá egy strand club balinéz ágyakkal, és mindez csupán pár lépésre az óceántól.

A hotel része lesz a Rock SPA, valamint a Body Rock Gym edzőterem és a híres Rock shop is, ahol a vendégek kedvezményesen férhetnek hozzá a Hard Rock ereklyékhez.

A Hard Rock Roxity Kids Clubban 4-11 éves gyermekeknek lesznek zenés versenyek és játékok.
A Teen Spirit 11-17 éveseknek Xbox Kinect, PlayStation konzolokkal.

6 Hard Rock dedikált koktél bár, és 6 étterem tipikus helyi spanyol ízekkel, tapas, tex-mex, steakhouse valamint nemzetközi fogások és ázsiai konyha.
Sky lounge bár a 17. emeleten a legjobb kilátással tenerifére élőzenével és a legjobb koktélokkal.

Hard Rock’s Sound of Your Stay program lehetővé teszi, hogy bárki Rock sztárnak érezhesse magát. Gitár és profi DJ szett is kérhető a szobákba.