Extra szolgáltatások

Ezen oldalon olyan szolgáltatásokat ajánlunk, melyekre nem feltétlen gondolunk, amikor nyaralásunkat tervezzük, de bármikor adódhat olyan helyzet, hogy szükségünk van /  lesz rájuk. Egy idegen országban, idegen kultúrában, számunkra ismeretlen környezetben jól jön, ha van kihez fordulnunk segítségért, tanácsért.

HIVATALI ÜGYINTÉZÉS, VÁLLALKOZÁS INDÍTÁSA, INGATLAN ADÁS-VÉTEL, TOLMÁCSOLÁS

Nagyon sok vendégünk szereti meg annyira Tenerifét, – amin persze nincs is mit csodálkozni, – hogy úgy gondolják, hogy vagy jelen vállalkozásukat szeretnék itt működtetni, vagy új céget kívánnak alapítani, vagy csak egyszerűen beleszeretnek egy ingatlanba, környékbe, de valójában nem tudják, hogy merre induljanak a szervezésben, ügyintézésben, annak későbbi lebonyolításában. Szakértő partnereink örömmel állnak rendelkezésükre, hogy – természetesen a megbeszélt óradíj, szolgáltatási költség ellenében – minden dokumentumot, hivatalos ügyintézést átvállaljanak Önöktől. Így Önöknek, kedves Vendégeink, csak arra kell koncentrálniuk, hogy a megálmodott világuk itt Tenerifén, az Örök tavasz szigetén váljon valósággá. Együttműködő partnerirodánkkal örömmel állunk rendelkezésükre! A tolmácsolást természetesen képviseletünk biztosítja, melynek költségét a teljes ügyintézés ára magába foglalja.

GYERMEKFELÜGYELET

A gyermekfelügyelet nem létszükséglet, de miért tagadnának meg maguktól 2-3 kettesben töltött órát?

SOFŐRSZOLGÁLAT

Ha már béreltek autót, akkor kár taxira költeni, de alkoholt inni sem lehet. Nyaralás alatt még nehezebb, hogy egy könnyű vacsorát követően ne kóstoljunk meg egy finom koktélt, és egy jó whisky-nek is kár ellent mondani. Sofőrszolgálatunk a nap 24 órájában az Önök rendelkezésére áll.