Tenerife repülőjegy Wizzair

TENERIFE REPÜLŐJEGY – WIZZAIR

2015. október 30–tól hetenete kétszer, HÉTFŐN és PÉNTEKEN továbbra is közvetlen járattal elérhető TENERIFE.

A Wizzair diszkont légitársaság által üzemeltetett járaton történő repülőjegy foglalás sok odafigyelést jelent, melyhez a szakmai hátteret, segítséget mi garantáljuk Önnek.

repülőjegy Tenerife fapados repülőjegy

A ViaSale Travel Tenerife Utazásszervező iroda hosszú távú szakmai tapasztalatával, mindig mindenben segítőkész munkatársainak köszönhetően vállalja, hogy leveszi az Ön válláról a Tenerife fapados repülőjegy foglalás-sal járó ügyintézést.

Önnek egyetlen dolga az, hogy kiválasztja az utazás/nyaralás időpontját, és ha eljön az indulás ideje, akkor kinyomtatja a beszállókártyát és utazik Tenerife-re.

Tenerife-n a ViaSale Travel helyi utazásszervező és utazásközvetítő iroda helyi telepített magyar nyelvű képviselői, idegenvezetői várják Önt és minden szükséges asszisztenciát, segítséget biztosítanak Tenerife-n.

Tenerife repülőtér

 

Wizzair Tenerife repülőjegy foglalás

A Tenerife repülőjegy foglalás on-line rendszeren keresztül + transzfer* Tenerife-n a Tenerife déli repülőtér (Renia Sofia – TFS) és az Ön szálláshelye között: 29,99 € / fő

Az ár tartalmazza a Tenerife repülőjegy foglalás-t, a csomagok foglalását, a foglalással járó teljes ügyintézést (elsőbbségi utasfelvétel, extra lábhely foglalása, stb.), valamint a TRANSZFERT TENERIFÉN, oda-vissza a déli repülőtér, valamint az Ön szálláshelye között, amennyiben az *a Golf del Sur és Costa Adeje között helyezkedik el. A sziget ennél távolabbi pontjaira is biztosítjuk a transzfert felár fizetése ellenében

Szakértő utazási tanácsadó kollégáink nem csak szakmai segítséget nyújtanak, hanem helyi szervező irodaként rendelkeznek az összes helyi ismerettel, személyre szóló tanácsot tudnak adni a megfelelő ár-érték arányú Tenerife nyaralás valamint a Tenerife-i programok megszervezésében, esetleg egy emlékezetes esemény, esküvő, családi évfordulók különlegessé tételében.