Coral Hotels Paradero I 2*

Coral Hotels

A Coral Hotels név mögött egy illúzió rejtőzik, sok ember munkája, akiket az az eszmény egyesít, hogy valósággá alakítsák, amit olyan sok ügyfelünk egész évben a vágyott nyaralásról álmodik.

Létesítményeink változatossága és eloszlása lehetővé teszi számunkra, hogy megfelelő ajánlatot biztosíthassunk a tengerpart és a nap szerelmeseinek éppúgy, mint a golf vagy a természet rajongóinak.

Amikor nyaralási úticéljáról kell döntenie, emlékezzen rá, hogy van Tenerifén egy hotelcsoport, a Coral Hotels, ahol mindenki napról napra annak biztosításán fáradozik, hogy mottójuk – “Boldogság a napon” – valósággá váljon.

Bungaló stílusú apartmanok. Központi helyen találhatóak, ahonnan könnyen elérhető a Troya Part, hiszen mindössze körülbelül 400 méterre van az apartmanoktól, illetve az üdülőközpont is, ahol a vendégeket bárok, éttermek és üzletek széles skálája várja. A Siam Park is könnyen elérhető, az ingatlanokhoz közel helyezkedik el.

Szállásinformáció

  • 45 stúdió

Minden lakóegység rendelkezik egy hűtővel, két sütőlappal, kenyérsütővel, teáskannával és kávéfőzővel ellátott, teljesen felszerelt teakonyhával, telefonnal, TV-vel, széffel, teljesen felszerelt fürdőszobával, erkéllyel vagy terasszal.

Vannak magánkerttel rendelkező lakóegységek is.

Hetente ötször takarítanak, törölközőket heti háromszor, ágyneműt heti kétszer cserélnek.

Stúdió

Ezek a 40 m2-es stúdiók (az erkélyt/teraszt is beleértve) minden felszereléssel rendelkeznek, amire csak szüksége lehet.

Összekapcsolt garzonlakások előszobával, két egyszemélyes ággyal, éjjeli asztalkával, két lámpával, ruhásszekrénnyel, egy kellemes nappalival, benne ággyá alakítható kanapéval, dohányzóasztallal, étkezőasztallal és székekkel. A kanapé a terasz mellett van, otthonos környezetet biztosítva.

A konyha teljesen felszerelt, hűtővel, két sütőlappal, teáskannával, kávéfőzővel, kenyérpirítóval, evőeszközökkel és edényekkel.

Kényelme érdekében a stúdiókban ezen kívül található még:

  • számos ruhásszekrény
  • széf (fizetős)

Teljesen felszerelt fürdőszoba zuhannyal/káddal, kézmosó, wc, bidé és egy tükör.

Az erkély/terasz asztalokkal és székekkel van bútorozva, csodás kilátást biztosít a gyönyörű kertekre vagy a medencére, és kétségkívül tökéletes hely a reggeli vagy néhány ital elfogyasztására.

Stúdióink maximális kapacitása 3 felnőtt, vagy 2 felnőtt és 1 gyerek.

Stúdió kerttel

Ezek a 17 m2-es privát kerttel rendelkező 31 m2-es stúdiók minden felszereléssel rendelkeznek, amire csak szüksége lehet.

Összekapcsolt (megvizsgálandó, ismét) garzonlakások előszobával, két egyszemélyes ággyal, éjjeli asztalkával, két lámpával, ruhásszekrénnyel, egy kellemes nappalival, benne ággyá alakítható kanapéval, dohányzóasztallal, étkezőasztallal és székekkel. A kanapé a kert mellett van, otthonos környezetet biztosítva (és ismét nem értem).

A konyha teljesen felszerelt, hűtővel, két sütőlappal, teáskannával, kávéfőzővel, kenyérpirítóval, evőeszközökkel és edényekkel.

Kényelme érdekében a stúdiókban ezen kívül található még:

  • számos ruhásszekrény
  • széf (fizetős)

Teljesen felszerelt fürdőszoba zuhannyal/káddal, kézmosó, wc, bidé és egy tükör.

Minden magánkert két napozóággyal, asztallal és székekkel van bútorozva, és kétségkívül tökéletes hely a reggeli vagy néhány ital elfogyasztására.

Stúdióink maximális kapacitása 3 felnőtt, vagy 2 felnőtt és 1 gyerek.

Sport / Szabadidő / Szórakozás

  • kültéri medence a Paradero I-ben
  • napozóterasz napágyakkal
  • medencebár
  • biliárdasztal

Megjegyzés: a vendégek igénybe vehetik a Paraíso del Sol szolgáltatásait és új éttermét is.

A Paraíso del Sol új éttermének és az ott nyújtott szolgáltatásoknak a leírása:

Új svédasztalos étterem látványkonyhával a reggeli- és vacsoraszolgáltatások idején. Mindkettőt az étterem hatalmas teraszán élvezhetjük.

Svédasztalos reggeli: Ízletes és változatás svédasztalos reggeli, többféle péktermékkel, sajttal, vajjal, sonkával, friss gyümölcsökkel, zöldségekkel, üdítők és turmixitalok széles választékával, joghurtokkal, müzlivel, lekvárral stb. A meleg fogásokat egyesen a látványkonyhánkból szolgáljuk fel.

Svédasztalos ebéd és vacsora: Kitűnő és változatos svédasztalos vacsorát kínálunk a vendégeknek, ízletes ételek széles választékával. A meleg fogásokat egyesen a látványkonyhánkból szolgáljuk fel.

Némely szolgáltatásért helyben kell fizetni