Nemzetközi Golf Utazás Kiállítás 2015 Tenerife-n

IGTM Tenerife Golf

Tenerife adott otthont az International Golf Travel Market (IGTM) ez évi gyűlésének, melyen több, mint 1.400 küldött és 140 utazási iroda vett részt. A világszervezet éves rendes gyűlése, mely minden évben más helyszínen kerül megrendezésre, mint például jövőre Mallorcán, a golfvilág egyik legjelentősebb rendezvénye, melyre mindenki odafigyel, aki a golf szerelmese.

IGTM Tenerife Golf

A rendezvény jelentőségét jól mutatja, hogy azon megjelent és előadást tartott többek között José Manuen Soria, a spanyol ipari, energetikai és idegenforgalmi miniszter, Fernando Clavijo, a Kanári szigetek kormányának elnöke és Carlos Alonso, a tenerifei kormány elnöke is.

Közös volt a mondanivalójukban, hogy a Kanári szigetek nagyhatalom a golf világában, mely világszínvonalú infrastruktúrával és számos kiváló golfpályával rendelkezik, de ami egyedülállóvá teszi, hogy „áldott klímája van az év 12 hónapjában”.

IGTM-2015-Tenerige-Golf-2

A ViaSale Travellel Önnek is lehetősége van az év bármely szakában kipróbálni a változatos golfpályákat egyénre szabott golfútjaink egyikén.